Zadzwoń: 032 215 47 48

MIĘSA 

Rolada wołowa – tradycyjna
Rolada wieprzowa
Rolada drobiowa ( nadziewana : tradycyjnie, szpinakiem, brokułą,
porem i boczkiem, serem, serem i szynką, pieczarkami, brzoskwinią)
Sakiewka wieprzowa z porem i boczkiem
Kotlet schabowy- tradycyjny (lub w różnych panierkach- w sezamie,
w migdałach , w orzechach, w płatkach kukurydzianych, w mieszance
płatków i orzechów)
Kotlet schabowy z oscypkiem i żurawiną
Kotlet po szwajcarsku
Kotlet drobiowy – tradycyjny (lub w różnych panierkach- w sezamie,
w migdałach , w orzechach, w płatkach kukurydzianych, w mieszance
płatków i orzechów)
Kotlet De Volaille
Pieczenie – z karczku , ze schabu – tradycyjna (lub ze śliwką , morelą
z mięsem mielonym , z szynki )
Karczek z pieczarkami w ziołach prowansalskich
Kulka drobiowa z mozzarellą w szynce parmeńskiej
Golonka bez kości , golonka z kością
Żeberka – tradycyjne ( lub ze śliwkami )
Nuggetsy ,
Udka – tradycyjne (lub nadziewane )
Indyk nadziewany warzywami
Polędwiczki w sosie kurkowym
Polędwiczki w sosie Lazur
Polędwiczki wieprzowe nadziewane suszonymi pomidorami
Kaszanka tradycyjna
Kaszanka w folii z kapustą

DODATKI

Ziemniaki
Ziemniaki opiekane’
Talarki ziemniaczane
Kluski śląskie
Kopytka
Kapusta zasmażana
Kapusta czerwona gotowana
Kapusta biała gotowana
Surówka z kap. Białej wielo – warzywna
Surówka z kap, biało- czerwona z winogronem
Surówka z marchewki
Surówka z marchewki i selera
Buraczki tradycyjne
Buraczki z ogórkiem i majonezem
Sałatka wiosenna
Mix sałat

Pierogi
Kapusta – grzyby
Mięsne
Ruskie