MENU I
OBIAD
– Rosół z makaronem + kluski wątrobowe
MIĘSA
– Rolada wołowa lub wieprzowa
– Sakiewka z porem i boczkiem
– Kotlet z piersi kurczaka + kotlet z piersi kurczaka nadziewany pieczarkami
– Kotlet schabowy + kotlet nadziewany serem i szynką
– Pieczeń z karczku
– Udko nadziewane (dwa mięsa na osobę)
+Kluski śląskie, ziemniaki młode,
+ surówka wielo-warzywna , kapusta czerwona gotowana, buraczki , surówka z marchewki
+ sos pieczeniowy
+Kompot wieloowocowy
Kawa, Herbata
– TORT, CIASTA , CIASTECZKA WE WŁASNYM ZAKRESIE ( lub oferta indywidualna )
ZIMNA PŁYTA (TRADYCYJNA )
– Tymbaliki drobiowe
– 3 rodzaje pieczeni
– serki własny wyrób 3 rodzaje
– pieczarka nadziewana
– bagietka nadziewana
– ślimaczki z ciasta francuskiego
– mini hamburgery
– mini tortille
– jajka nadziewane
– sałatka jarzynowa tradycyjna
NAPOJE – Woda i soki – 1,5 l na osobę
Napoje gazowane – dodatkowo płatne (lub we własnym zakresie)
KOLACJA
A) Bogracz
B) Barszcz z pasztecikami
C) Łosoś gotowany na parze, talarki ziemniaczane, warzywa gotowane
D) Polędwiczki z papryką w sosie z moreli , kluski gnocci, mix sałat
MENU II
OBIAD
– Rosół z makaronem + kluski wątrobowe
MIĘSA
– Rolada wołowa lub wieprzowa
– Rolada wieprzowa
– Sakiewka z porem i boczkiem\
– Kotlet z piersi kurczaka + Kotlet de volaille
– Kotlet schabowy + kotlet nadziewany serem i szynką
– Pieczeń
– Pałeczka nadziewana + udziec pieczony
– Kulka drobiowa z mozzarella (trzy mięsa na osobę)
+Kluski śląskie, ziemniaki młode,
+ surówka Biało- czerwona z winogronem , kapusta czerwona gotowana, buraczki , surówka z marchewki
+ sos pieczeniowy , sos serowy
+Kompot wieloowocowy
Kawa, Herbata
– TORT( we własnym zakresie )
ZIMNA PŁYTA
– Tymbaliki drobiowe
– 3 rodzaje pieczeni
– serki własny wyrób 3 rodzaje
– pieczarka nadziewana
– bagietka nadziewana
– ślimaczki z ciasta francuskiego z łososiem ;szpinakiem
– kanapeczki ptysiowe
– mini hamburgery
– mini tortille
– jajka nadziewane
SŁODKI BUFET
– Sałatka owocowa
– galaretka
– mini bezy
– ptysie z kremem
NAPOJE DLA DZIECI – Lemoniada truskawkowa, Lemoniada cytrynowa
NAPOJE – Woda i soki 1,5 l na osobę
Napoje gazowane – dodatkowo płatne (lub we własnym zakresie)
KOLACJA ( cena komunii z wybrana kolacją )
A) Bogracz
B) Barszcz z pasztecikami
C) Łosoś gotowany na parze, talarki ziemniaczane, warzywa gotowane
D) Polędwiczki z papryką w sosie z moreli , kluski gnocci, mix sałat
MENU III
OBIAD
– Żurek na zakwasie z ziemniaki
– Rolada wołowa, kluski śląskie, kapusta modra
+Kompot wieloowocowy
Kawa, Herbata
– TORT( we własnym zakresie )
ZIMNA PŁYTA ( z myślą o dzieciach) 😉
– Tymbaliki drobiowe
– 3 rodzaje pieczeni
– serki własny wyrób 3 rodzaje
– pieczarka nadziewana
– bagietka nadziewana
– ślimaczki z ciasta francuskiego z łososiem ;szpinakiem
– kanapeczki ptysiowe
– mini hamburgery
– mini tortille
– mini parówki w cieście
– stripsy drobiowe w sosie
– sałatka w słoikach ( do ustalenia )
SŁODKI BUFET
– Sałatka owocowa
– galaretka
– mini bezy
– ptysie z kremem
NAPOJE DLA DZIECI – Lemoniada truskawkowa, Lemoniada cytrynowa
NAPOJE – Woda i soki 1,5 l na osobę
Napoje gazowane – dodatkowo płatne (lub we własnym zakresie)
KOLACJA
– Łosoś gotowany na parze, talarki ziemniaczane, warzywa gotowane
(Obiad i kolacja wydzielone na talerzach )
Możliwość wyboru dowolnego mięsa lub zupy – do ustalenia indywidualnie
W CENIE KOMUNII
Dekoracja stoły podstawowa w cenie – serwetki ozdobne, dekoracja stołka komunijnego, żywe kwiaty
Dodatkowo płatne – pokrowce białe na wszystkie stołki 5zł szt.
Złote serwetki ,duże bukiety itp.. ( do ustalenia )
DYSPONUJEMY SALA DO 30 OSÓB CENA SALI Z OBSŁUGĄ 500 ZŁ
SZCZEGÓŁY 794 668 664 BEATA